Σύλληψη οπλοφόρου για παράνομη κάρπωση ελαφιών

Στοπ ουστ και δρόμοΣτη δικαιοσύνη παραπέμπεται κάτοικος ορεινού χωριού της Ρόδου, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν δύο κεφάλια αρσενικών ελαφιών!

Η υπόθεση αναμένεται να παραπεμφθεί σήμερα στη δικαιοσύνη, η οποία και θα κρίνει αν θα κινηθεί σε βάρος του συνταξιούχου η διαδικασία άσκησης ποινικής δίωξης και η παραπομπή του ενώπιον του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση σε χωριό της ορεινής Ρόδου, στην οποία συμμετείχαν στελέχη της Θηροφυλακής Ρόδου, του Δασαρχείου και κλιμάκιο της αστυνομίας, καταφέρνοντας έτσι να εντοπίσουν σε οικία συνταξιούχου αγρότη της περιοχής, δύο κεφάλια από ελάφια!

Αμέσως κινήθηκε διαδικασία ελέγχου και συγκέντρωσης στοιχείων όπου και εντοπίστηκαν οι δύο ελαφοκεφαλές που ανήκαν σε αρσενικά ζώα.

Από τις πρώτες εκτιμήσεις, προκύπτει ότι στα κέρατα των ελαφιών υπάρχουν τρύπες πιθανότητα από «εννιάβολα» σκάγια, που προσδιορίζονται σε περίπου 5 έως και 10 ημέρες. Και για τα δύο κεφάλια θα αποφανθεί κτηνίατρος προκειμένου να προσδιοριστεί ακριβώς ο χρόνος θανάτου των δύο αυτών ελαφιών. Οι πρώτες εκτιμήσεις, κάνουν λόγο ότι τα ζώα αυτά θα μπορούσαν να χτυπηθούν μόνο με τη μέθοδο της ενέδρας (παγάνα) με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 2 – 3 ατόμων. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες που έγιναν, δεν βρέθηκε κρέας ελαφιού. Οι έρευνες, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ροδιακή

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s