Απαγόρευση του κυνηγίου στο Διάσελο Τρικάλων

Στοπ ουστ και δρόμοΜε απόφαση που υπογράφει ο Δασάρχης Τρικάλων Κων/νος Κότσιαρης απαγορεύεται το κυνήγι όλων των θηραμάτων για τρία (3) χρόνια, από 20-8-2014 μέχρι 19-8-2017, σε έκταση 2.000 στρεμμάτων στις θέσεις «Καβάλα», «Γαμπρός» στην περιοχή της Τ.Κ. Διασέλλου του Δήμου Φαρκαδόνας που περικλείεται από την παρακάτω οριογραμμή:

Ανατολικά αρχίζει από την θέση «Άσπρες Λεύκες» Διάσελλου και ακολουθεί με βόρεια κατεύθυνση τον δασικό δρόμο προς Διάσελλο παράλληλα με το ρέμα Καμήλα μέχρι συναντήσεως του ρέματος Κουμαριά. Βόρεια ακολουθεί το ρέμα Κουμαριά προς τα ανάντι μέχρι συναντήσεως την λιμνοδεξαμενή στη δασική θέση «Κέδρα». Δυτικά από τη λιμνοδεξαμενή στη δασική θέση «Κέδρα» κατέρχεται το ρέμα Μελίση μέχρι τη δασική θέση «Μουρκάγια» όπου συναντά το δασικό δρόμο προς Παπαδοπούλι. Νότια ακολουθεί με κατεύθυνση ανατολική το δασικό δρόμο που οδηγεί από τον επαρχιακό δρόμο Αχλαδοχωρίου – Διασέλλου προς Παπαδοπούλι παράλληλα με το ρέμα Παπαδοπούλι μέχρι τη δασική θέση «Άσπρες Λεύκες» απ΄ όπου και άρχισε.

Η τήρηση της απαγορευτικής διάταξης αυτής ανατίθεται στα όργανα της Δασικής Υπηρεσίας, Αστυνομίας, Ιδιωτικούς Φύλακες Θήρας και σε κάθε φιλόνομο πολίτη, οι δε παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν.

Τα Μετέωρα

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s